0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zoetermeer?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zoetermeer

Houtworm en boktor in Zoetermeer

Misschien bent u ze tijdens een boswandeling weleens tegengekomen: een oude boomstam, overgroeid met elvenbankjes, en steeds die kleine, ronde gaatjes. Deze vorm van houtaantasting komt echter niet alleen voor in het bos. Ook in uw woning of tuin kunnen houtaantasters veel schade aanrichten, en de symptomen zijn hetzelfde. Als u kleine, onverklaarbare gaatjes opmerkt in uw vloer, wand of meubilair is het raadzaam om meteen contact op te nemen met de door ons aangedragen professional. Wij pakken het probleem bij de wortel aan.

Boktor

Erg oud zal de gemiddelde boktor niet worden. Met twee weken moet hij het wel doen. In die twee weken is hij echter bijzonder druk om nageslacht te verwekken, en daar slaagt hij (helaas) goed in. Dit kleine insect kun je herkennen aan zijn zwarte schild met twee grijze vlekken en de twee lange voelsprieten. De boktor is zelf niet schadelijk voor mensen en verspreidt in de regel geen ziektes.

Houtworm

De larven van de boktor worden ook wel houtwormen genoemd. En zoals de naam al aangeeft, hebben deze insecten een bijzondere voorkeur voor hout. Met hun sterke kaken kunnen ze ook stevig organisch materiaal makkelijk verteren. Hierdoor kunnen ze in relatief korte tijd veel schade aanrichten. Het wordt dan ook aangeraden om snel hulp in te schakelen als u denkt houtwormen in huis te hebben. In Zoetermeer en omgeving is de door ons aangedragen professional u graag van dienst.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zoetermeer en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606