085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zoetermeer?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zoetermeer

Houtworm en boktor in Zoetermeer

Misschien bent u ze tijdens een boswandeling weleens tegengekomen: een oude boomstam, overgroeid met elvenbankjes, en steeds die kleine, ronde gaatjes. Deze vorm van houtaantasting komt echter niet alleen voor in het bos. Ook in uw woning of tuin kunnen houtaantasters veel schade aanrichten, en de symptomen zijn hetzelfde. Als u kleine, onverklaarbare gaatjes opmerkt in uw vloer, wand of meubilair is het raadzaam om meteen contact op te nemen met de door ons aangedragen professional. Wij pakken het probleem bij de wortel aan.

Boktor

Erg oud zal de gemiddelde boktor niet worden. Met twee weken moet hij het wel doen. In die twee weken is hij echter bijzonder druk om nageslacht te verwekken, en daar slaagt hij (helaas) goed in. Dit kleine insect kun je herkennen aan zijn zwarte schild met twee grijze vlekken en de twee lange voelsprieten. De boktor is zelf niet schadelijk voor mensen en verspreidt in de regel geen ziektes.

Houtworm

De larven van de boktor worden ook wel houtwormen genoemd. En zoals de naam al aangeeft, hebben deze insecten een bijzondere voorkeur voor hout. Met hun sterke kaken kunnen ze ook stevig organisch materiaal makkelijk verteren. Hierdoor kunnen ze in relatief korte tijd veel schade aanrichten. Het wordt dan ook aangeraden om snel hulp in te schakelen als u denkt houtwormen in huis te hebben. In Zoetermeer en omgeving is de door ons aangedragen professional u graag van dienst.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606