0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zoetermeer?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zoetermeer

Bedwantsen Zoetermeer

De laatste jaren neemt de overlast van bedwantsen sterk toe. Vooral in hotelkamers blijken deze beestjes veel voor te komen. Als u dan na een fijne vakantie weer thuis bent, heeft u ongewenste souvenirs meegenomen. Hoe komt u van deze parasieten af?

Herken de bedwants

Bedwantsen zijn kleine, bruinrode insecten, die ongeveer 6 millimeter groot zijn. Ze zijn plat en ovaal van vorm en hebben geen vleugels. Zoals de naam al doet vermoeden, vindt u dit ongedierte vooral in de buurt van uw bed. Ze komen op lichaamswarmte en de uitstoot van CO2 in uw ademhaling af. Ontdekt u bloedplekjes in uw bed en heeft u kleine, jeukende bultjes op uw huid? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met bedwantsen.

Bedwantsen bestrijden

Bij een bedwantsenplaag moet beddengoed en kleding op minstens 60 graden worden gewassen. Let daarbij echter goed op! Als u spullen naar de wasmachine brengt, is de kans groot dat u de bedwantsen onbedoeld verspreidt. Het is daarom belangrijk om deze beestjes geen kans te geven ook in andere ruimten actief te worden. Verder moeten kieren en naden worden gedicht, zodat de bedwantsen zich daar niet meer op kunnen houden. Dit is een lastig karwei, omdat bedwantsen zich erg goed kunnen verstoppen. Tot slot moet er gebruik worden gemaakt van gif, om definitief van deze parasieten af te komen. Veel bestrijdingsmiddelen zijn echter niet meer effectief, omdat de bedwantsen er resistent voor zijn geworden.

We helpen u van de overlast af

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het verjagen van deze ongenode gasten? Neem dan contact op met de door ons aangedragen professional. We hebben veel ervaring in het bestrijden van bedwantsen en beschikken over de juiste middelen. Wij helpen u met plezier in Zoetermeer en omstreken snel van de overlast af.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zoetermeer en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606