085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zoetermeer?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zoetermeer

Bedwantsen Zoetermeer

De laatste jaren neemt de overlast van bedwantsen sterk toe. Vooral in hotelkamers blijken deze beestjes veel voor te komen. Als u dan na een fijne vakantie weer thuis bent, heeft u ongewenste souvenirs meegenomen. Hoe komt u van deze parasieten af?

Herken de bedwants

Bedwantsen zijn kleine, bruinrode insecten, die ongeveer 6 millimeter groot zijn. Ze zijn plat en ovaal van vorm en hebben geen vleugels. Zoals de naam al doet vermoeden, vindt u dit ongedierte vooral in de buurt van uw bed. Ze komen op lichaamswarmte en de uitstoot van CO2 in uw ademhaling af. Ontdekt u bloedplekjes in uw bed en heeft u kleine, jeukende bultjes op uw huid? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met bedwantsen.

Bedwantsen bestrijden

Bij een bedwantsenplaag moet beddengoed en kleding op minstens 60 graden worden gewassen. Let daarbij echter goed op! Als u spullen naar de wasmachine brengt, is de kans groot dat u de bedwantsen onbedoeld verspreidt. Het is daarom belangrijk om deze beestjes geen kans te geven ook in andere ruimten actief te worden. Verder moeten kieren en naden worden gedicht, zodat de bedwantsen zich daar niet meer op kunnen houden. Dit is een lastig karwei, omdat bedwantsen zich erg goed kunnen verstoppen. Tot slot moet er gebruik worden gemaakt van gif, om definitief van deze parasieten af te komen. Veel bestrijdingsmiddelen zijn echter niet meer effectief, omdat de bedwantsen er resistent voor zijn geworden.

We helpen u van de overlast af

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het verjagen van deze ongenode gasten? Neem dan contact op met de door ons aangedragen professional. We hebben veel ervaring in het bestrijden van bedwantsen en beschikken over de juiste middelen. Wij helpen u met plezier in Zoetermeer en omstreken snel van de overlast af.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606