0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zoetermeer?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zoetermeer

Mieren verdelgen in Zoetermeer

Mieren op het terras of tussen etensresten in de keuken; het zijn ergernissen waar we vroeg of laat mee te maken krijgen. Wanneer zich een mierennest heeft gevestigd in of rondom uw woning, dan merkt u daar vrijwel direct de gevolgen van. Mieren kruipen over uw terras, door uw tuin en zelfs binnen. Op zichzelf kan de mier in principe geen kwaad, maar het is wel vervelend om dit kleine beestje op elke mogelijke plek tegen te komen. De mier is buitenshuis nuttig, maar ontwricht wel uw terras en binnen gaan ze op voedingsmiddelen zitten. Genoeg reden om bij overlast door mieren te kiezen voor een professionele bestrijding.

Is zelf mieren verdelgen mogelijk?

Het is zeker mogelijk om mieren te verdelgen, maar eenvoudig is het niet. Mieren lijken zich altijd voort te bewegen in colonne’s, maar deze beestjes scheiden zich net zo makkelijk af van de grote groep, om zich vervolgens op een andere plek te nestelen. Hierdoor verplaatst u het probleem eerder dan het op te lossen. Beschikbare middelen die u mogelijk wel kunnen helpen zijn:

  • Mierenspray
  • Mieren lokdoosjes
  • Mierenpoeder
  • Petbye ultrasone geluidsgolven

Het zou natuurlijk prettig zijn als de overlast van mieren wordt teruggedrongen door bovenstaande maatregelen. Mocht het probleem echter terugkeren, dan wel grotendeels aanhouden, dan is het verstandig om te kiezen voor professionele bestrijding van de mierenplaag. de door ons aangedragen professional helpt u daar graag bij.

Professioneel mieren bestrijden in Zoetermeer

Definitief verlost zijn van de overlast door mieren? Dat kan! Wij gebruiken hiervoor diverse methoden. Zo hoeven we niet iedere individuele mier uit te roeien, maar hanteren ook humane oplossingen, waarmee de overlast toch wordt opgelost. Bent u acuut op zoek naar hulp bij een mierenplaag of wilt u meer weten over onze methoden in Zoetermeer? Bel ons dan op 0800 255 3733  of contact met ons op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zoetermeer en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606