085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zoetermeer?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zoetermeer

Kakkerlakken Zoetermeer

Ziet u kleine bruine of zwarte beestjes in uw keuken rondscharrelen? Vindt u er uitwerpselen, eierschalen of huidresten? En heeft u te maken met stankoverlast of zelfs schade? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met kakkerlakken in huis. En dat is vervelend, want dit ongedierte kan ernstige ziektes verspreiden. Snel ingrijpen is daarom noodzakelijk.

Kakkerlakkenplaag voorkomen

Heeft u nog niet te maken met een kakkerlakkenplaag, en wilt u dat graag zo houden? Er zijn diverse maatregelen die u preventief kunt treffen. Het schoonhouden van de keuken is misschien wel de belangrijkste tip. Verwijder dus vetresten, berg voedsel goed op en haal kruimels meteen weg. Zet ook de temperatuur in huis niet te hoog. Kakkerlakken houden namelijk van warmte. Uw woning regelmatig luchten is daarom wél een goed idee, omdat deze beestjes van tocht niet blij worden.

Kakkerlakken bestrijden

Het kan behoorlijk lastig zijn om de kakkerlakken in huis te bestrijden. Deze insecten zijn namelijk resistent geworden voor veel bestrijdingsmiddelen. Heeft u hulp nodig? Roep dan de hulp van onze medewerkers in. de door ons aangedragen professional komt graag bij u in Zoetermeer of omstreken langs om het kakkerlakkenprobleem op te lossen!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606