0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zoetermeer?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zoetermeer

Kakkerlakken Zoetermeer

Ziet u kleine bruine of zwarte beestjes in uw keuken rondscharrelen? Vindt u er uitwerpselen, eierschalen of huidresten? En heeft u te maken met stankoverlast of zelfs schade? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met kakkerlakken in huis. En dat is vervelend, want dit ongedierte kan ernstige ziektes verspreiden. Snel ingrijpen is daarom noodzakelijk.

Kakkerlakkenplaag voorkomen

Heeft u nog niet te maken met een kakkerlakkenplaag, en wilt u dat graag zo houden? Er zijn diverse maatregelen die u preventief kunt treffen. Het schoonhouden van de keuken is misschien wel de belangrijkste tip. Verwijder dus vetresten, berg voedsel goed op en haal kruimels meteen weg. Zet ook de temperatuur in huis niet te hoog. Kakkerlakken houden namelijk van warmte. Uw woning regelmatig luchten is daarom wél een goed idee, omdat deze beestjes van tocht niet blij worden.

Kakkerlakken bestrijden

Het kan behoorlijk lastig zijn om de kakkerlakken in huis te bestrijden. Deze insecten zijn namelijk resistent geworden voor veel bestrijdingsmiddelen. Heeft u hulp nodig? Roep dan de hulp van onze medewerkers in. de door ons aangedragen professional komt graag bij u in Zoetermeer of omstreken langs om het kakkerlakkenprobleem op te lossen!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zoetermeer en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606