0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zoetermeer?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zoetermeer

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Zoetermeer?

Zwermen er vliegjes om uw fruitschaal? Of wordt u gek van het gebrom van een vlieg om u heen? Vliegen kunnen behoorlijk wat irritatie veroorzaken. Maar daarnaast kunnen ze via hun ontlasting en urine ook ziektes verspreiden. Het is dus belangrijk om aan de slag te gaan en de vliegenoverlast te verhelpen. Ook muggen kunnen voor problemen zorgen. Ze houden u uit uw slaap, en zorgen voor vervelend jeukende bulten. Komt u niet van de problemen af? In de regio Zoetermeer kunt u de experts van de door ons aangedragen professional inschakelen voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden. We helpen u graag!

Problemen met rioolvliegjes

Een soort vlieg die u veel overlast kan bezorgen, is de rioolvlieg. Rioolvliegjes zijn ook wel bekend onder de naam motmuggen. Uit de eerste benaming blijkt al waar dit ongedierte zich graag bevindt: in het riool. Vooral bij een rioollekkage kunt u deze insecten aantreffen. Het rioolslib is voor hen de ideale plek om zich snel voort te planten. Bij lekkage kunnen de motmuggen zich via het lek ook buiten het riool verspreiden. Ze nemen daarbij viezigheid en bacteriën met zich mee. Ziet u rioolvliegjes in uw woning? Neem contact met ons op. Wij sporen de bron van de overlast op en zorgen ervoor dat het ongedierte wordt bestreden.

Weg met de muggen

Lukt het u niet om van de muggen af te komen? Als huis-tuin-en-keukenmiddeltjes niet helpen, wordt het tijd voor een professional. In Zoetermeer en omstreken zijn we u met plezier van dienst. Neem gerust contact met ons op. Voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden bent u bij de ongediertebestrijders van de door ons aangedragen professional aan het juiste adres!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zoetermeer en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606