0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zoetermeer?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zoetermeer

Mollen

Mollen zijn de meesters van ‘het ondergrondse’. Ze zijn in staat meterslange gangenstelsels te graven en dat binnen enkele uren. Omdat de mol zich hoofdmatig onder de grond bevindt, is het lastig deze met eigen ogen waar te nemen, laat staan te bestrijden. De gevolgen van de aanwezigheid van een mol zijn echter niet gering, waardoor professionele bestrijding over het algemeen vereist is. Voorkom al te veel schade door mollen; neem in Zoetermeer contact op met de door ons aangedragen professional.

De mol: Herkennen en gevolgen

Mollen laten zich gelukkig niet zo vaak zien in een particuliere tuin; deze knaagdieren leven vooral in de vrije natuur. Mocht u thuis echter te maken krijgen met de mol, dan worden de gevolgen doorgaans direct zichtbaar. Tijdens het graven van gangen laten mollen flinke molshopen achter; dit zijn de begin- en eindpunten van een gang. Op plekken waar een gangenstelsel is gegraven kunnen zich additioneel verzakkingen aan de grond voordoen en de mol kan wortels van planten en bomen aanvreten. Genoeg reden om bij aanwezigheid van de mol aan de bel te trekken. Mocht u dit niet doen, dan breidt de schade zich mogelijk uit naar andere plekken van uw tuin en dat trekt meer ongedierte aan.

Mollen bestrijden in Zoetermeer

De mol laat zich niet makkelijk grijpen. Hierdoor is vaak geavanceerde apparatuur nodig. de door ons aangedragen professional helpt u bij het opsporen én direct bestrijden van de mol. Zo voorkomen we al te veel schade aan de tuin en bezorgen u een definitieve oplossing. Heeft u acute hulp nodig bij de bestrijding van mollen in Zoetermeer? Bel ons dan op 0800 255 3733 contact of neem met ons op voor meer informatie.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zoetermeer en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606