0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zoetermeer?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zoetermeer

Motten: Overlast en bestrijden

Motten zijn relatief onschuldig, maar dat zijn ze zeker niet. Met name de larven van motten veroorzaken namelijk veel schade en zijn buitengewoon onhygiënisch. Ze kruipen in principe in alles dat lost en vast zit in uw woning: De bank, het tapijt, kleding en tot slot een divers aantal voedingsmiddelen. Ziet u aangevreten kleding of klontert de inhoud van een pak meel samen door toedoen van de larve? Daar wilt u zo snel mogelijk vanaf! Laat motten in de regio Zoetermeer daarom bestrijden door de door ons aangedragen professional.

Hoe herkent u de mot?

Hoewel we bij de door ons aangedragen professional de mot bestrijden, is dit niet het beestje die verantwoordelijk is voor overlast en schade. Dat is namelijk de larve van de mot. De mot is echter beter zichtbaar door zijn uiterlijk; het is een bruin vliegje met goudkleurige vleugels, welke kan uitgroeien tot een motvlinder. De larve van een mot is vrijwel niet zichtbaar met het blote oog. Wat u wel kan waarnemen is de schade die zij aanrichten aan textiel, meubelen en voedingsmiddelen. Bekende varianten van de mot zijn overigens de kleermot, bruine huismot of pelsmot. Ieder type mot voedt zich weer met andere elementen en hieraan hebben ze hun naam te danken.

Onze gerichte bestrijding

Motten en larven vestigen zich op verborgen plekken en zijn daardoor lastig waar te nemen. De mot vliegt nog wel eens door huis, maar het blijft vaak bij één of twee motten en dat is relatief onschuldig. De bestrijding van motten en larven gaat ook moeizaam. Hiervoor dient u vrijwel altijd contact op te nemen met een ongediertebestrijdingsservice. In Zoetermeer helpen wij u graag. Wij bestrijden niet alleen de motten zelf, maar ook mogelijke broedplaatsen en larven van deze beesten. Zo bezorgen we u een allround oplossing, waardoor overlast tot het verleden behoort.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zoetermeer en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606